Одразу дві перемоги на міжнародній арені!

uwwДень другого грудня 2017 року для факультету фізичного виховання і спорту виявився плідним.
Щойно завершився міжнародний турнір з вільної боротьби серед молоді Martyrs Cup , що проходив в Тегерані із 28 листопада по 1 грудня (Іран), в якому у складі збірної команди України брали участь наші студенти, майстри спорту України – Андрій Джелеп та Валентин Блясецький.

2078d96

Андрій Джелеп за результатами поєдинку поступився іранцям (скоріш за все, треба окремо «подякувати» суддям), а Валентин, впевнено перемагаючи спортсменів із Туреччини, двох – з Ірану, із Сирії та Азербайджану виборов золоту медаль.

 

 

bl_dzh

 

 

Водночас, ще два наших студенти, майстри спорту України Роман Гуцуляк та Ігор Никифорук брали участь у міжнародному турнірі з вільної боротьби У Кохьла-Ярве (Естонія) «Kuldkaru open».

750_185_Banner_Kuldkaru_Open_X

Роман Гуцуляк у фінальному поєдинку поступився борцю з Росії, виборовши друге місце. А Ігор Никифорук, зустрівшись у фінальному поєдинку із титулованим борцем із Вликобританії виборов перше місце!

huc_nyk2

nykyf

Вітаємо наших хлопців із перемогами, гордимося тим, що вони гідно і гордо представляють нашу державу на міжнародній арені, і тим, що факультет фізичного виховання і спорту Прикарпатського університету заявляє про себе на весь світ.

Також, хочемо подякувати їх тренеру – Івану Курилюку, за те, що сьогодні його праця та досвід приносять користь і за вміння виховувати переможців.

Подальших звитяг нашим спортсменам!