20 листопада відбулися збори трудового колективу факультету

20 листопада на факультеті фізичного виховання і спорту відбулися збори трудового колективу. Уже традицією стало розпочинати засідання факультету із привітання працівників, які напередодні мали іменини. Так і сьогодні – збори розпочалися із привітання, коли декан факультету, проф. Яців Я.М. від імені усього факультету привітав доцента кафедри спортивно-педагогічних дисциплін П’ятничук Галину Олексіївну, яка святкувала свій день народження у жовтні.

IMG_3993

Далі науково-педагогічний склад факультету розпочав розгляд порядку денного. Сьогоднішні збори були присвячені одному питанню – “Стан та перспективи розвитку факультету фізичного виховання і спорту та звіт декана про виконану роботу за 3 роки”.

IMG_4002 IMG_4001

Вагомості проведеним зборам додала присутність керівництва університету. На засіданні були присутні ректор, професор Цепенда Ігор Євгенович, проректор з науково-педагогічної роботи, професор Шарин Сергій Володимирович та проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Запухляк Руслан Ігорович.

IMG_3999

Засідання розпочалися з обрання голови зборів трудового колективу факультету та секретаря. Головою був обраний доцент кафедри спортивно-педагогічних дисциплін Лапковський Едуард Йосипович, секретарем – доцент кафедри спортивно-педагогічних дисциплін Земська Надія Остапівна.

Декан факультету, професор Яців Ярослав Миколайович представив до уваги усіх присутніх звіт про виконану роботу за три роки, окреслив перспективи його розвитку, виділив питання, що потребують вирішення та реалізації. У звіті коротко, проте змістовно, із використанням мультимедійної презентації було подано та охарактеризовано питання, що стосуються загальної характеристики факультету, кадрового та якісного його складу, динаміки контингенту студентів, виконання лінцезованих обсягів по усіх спеціальностях, змісту профорієнтаційної роботи, характеристики наукової роботи, стану матеріально-технічної бази, спортивних досягнень.

IMG_3998

В обговоренні взяли участь доцент кафедри теорії і методики фізичної культури і спорту Тягур Роман Степанович, доцент кафедри фізичної реабілітації Аравіцька Марія Геннадіївна, професор кафедри спортивно-педагогічних дисциплін Ступар Мирослав Іванович, доцент кафедри спортивно-педагогічних дисциплін Лапковуський Едуард Йосипович, завідува чкафедри теорії і методик фізичної культури і спорту, професор Мицкан Богдан Михайлович. Усі доповідачі схвально відгукнулися щодо змісту звіту декана.

IMG_4004

IMG_4006

IMG_4011

IMG_4010

На завершення дискусії висупив ректор університету Цепенда Ігор Євгенович. Професор висловив позицію керівництва щодо перспектив розвитку факультету, шляхів реалізації намічених завдань, механізмів покращення роботи, дав позитивну оцінку змісту роботи викладацького складу та схвалив звіт, поданий деканом. У ході жвавої дискусії, ректору вдалося дати відповіді та роз’яснення на запитання, що задавали працівники факультету, окреслити перспективи розвитку університету та фаакультету, як його складової.

IMG_4022

Збори закінчилися голосуванням та одноголосним затвердженням трудовим колективом факультету звіту декана.