Команда КВК факультету фізичного виховання і спорту – володар Кубку ректора – 2016!

kubokУ середу, 30 листопада в університеті відбувся конкурс КВК. У ньому взяли участь команди практично всіх факультетів (11 команд). Серед них – і команда нашого факультету під назвою «3х50»  (три по 50 – це нестандартна естафета – 3 рази по 50 м). Нашу команду утворили чотири студенти – Назар Якубовський, Василь Жирівський, Любомир Локатир та Святослав Волковецький.

Журі складалося із керівників відомих у регіоні команд КВК, а від ректора в журі були проректор Ганна Михайлишин та проректор Андрій Загороднюк (ректор на той час перебував у закордонному відрядженні).

Відрадно, що підтримати нашу команду прийшли не тільки студенти факультету, але і деканат у повному складі.

img_0785Виступ хлопців був досить дотепним і веселим, що підтверджував зал своїми невщухаючими оваціями і сміхом.

Процедура нагородження була напруженою, інтрига зберігалася до самого її завершення. І коли переможцем оголосили команду факультету фізичного виховання це було і приємно і неочікувано. Журі обґрунтували своє рішення тим, що наші хлопці під час свого виступу не використовували чужі жарти, а їх репертуар повністю був «власного приготування». Ну і як логічне завершення процедури нагородження, наша команда увійшла у п’ятірку команд, які будуть виступати у фінальному конкурсі навесні 2017 року.

Вітаємо наших хлопців і бажаємо їм перемоги у наступному!

eu9dd2stld4llc3xjchuvwyljanw0f55a

 

afbw9usmcngg1krs0et5liaf2ron2_bpq