Перемога на Чемпіонаті України!

Сьогодні у Ворохті стартував Чемпіонат України зі стрибків на лижах із трампліну. Напередодні спортсмени з усієї України проводили передстартові тренування. За позитивним збігом обставин 12 лютого розпочався навчально-методичний збір із зимових видів спорту у студентів 2-го курсу факультету, який відбувається на базі університету у Ворохті. Відповідно, наші вихованці отримали унікальну можливість бути спостерігачами таких подій, набратися досвіду та ознайомитися із організацією та проведенням змагань зі стрибків на лижах із трампліна. Про збір студентів відзвітуємо трохи згодом, а зараз хвалимося здобутками наших студентів-спортсменів.
Отже! Студент 4-го курсу Марусяк Євген став чемпіоном України зі стрибків на лижах із трампліну (К-74)! Вітаємо Євгена та його тренера із найвищою нагородою та впевнені, що слава Прикарпатського університету ще прозвучить, як мінімум, на лижних трамплінах Європи!
На першому фото: Євген Марусяк, на другому фото (зліва направо): завідувач кафедри спортивно-педагогічних дисциплін Андрій Синиця, рекордсмен України Віталій Калініченко, декан факультету фізичного виховання і спорту Ярослав Яців, чемпіон України Євген Марусяк, на третьому фото – студенти факультету фізичного виховання під час лижного збору.