Семінар-лекції з надання першої допомоги

F54DA2ED3 жовтня на факультеті фізичного виховання і спорту проходить семінар, під час якого студенти факультету мають змогу отримати теоретичні знання та попрактикуватися з надання першої допомоги потерпілим. Лекції читає знаний на теренах західний областей та держави спеціаліст – тренер із надання першої допомоги, заступник голови Івано-Франківської обласної організації Червоного Хреста України Ярослав Михайлович Джигіта.

Про актуальність заходу свідчить заповнена лекційна аудиторія університету. Серед слухачів курсів – не тільки студенти спеціальностей “Фізична терапія, ерготерапія”, “Фізична культура і спорт”, “Середня освіта (фізична культура)”, але і викладачі університету, медичні працівники міста та області.

Присутні слухачі мали змогу навчитися сучасних підходів до проведення невідкладних заходів при зупинці дихання та серцевої діяльності, при інших гострих та невідкладних станах.

Під час лекцій тренер доступно та інформативно подав матеріал, що стосується алгоритмів виконання серцево-легеневої реанімації, прийомів надання першої допомоги постраждалим із обструкцією дихальних шляхів стороннім тілом.

Усі слухачі матимуть змогу отримати сертифікат міжнародного зразка.

[soliloquy id=”998″]