Працівників факультету відзначили в обласній державній адміністрації

8 вересня 2017 року з нагоди Дня фізичної культури і спорту відбулася колегія управління спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації за участю представників влади та спортивної громадськості області. У ході колегії керівництвом області було відзначено та нагороджено в тому числі студентів, викладачів, випускників факультету фізичного виховання і спорту та їх тренерів.

IMG_2867

Відзнаку голови обласної адміністрації за внесок у розвиток фізичної культури і спорту на Прикарпатті та з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту отримали професор Мицкан Б.М., доцент Синиця А.В., доцент Лапковський Е.Й.

IMG_2861

IMG_2842

IMG_2855

Також, відзнаками голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації були нагороджені студенти факультету – Джелеп Андрій (чемпіон Світу та Європи з вільної боротьби), Білейчук Іван (чемпіон України з вільної боротьби), Білейчук Петро (чемпіон України з вільної боротьби), Литанюк Михайло (призер всесвітньої олімпіади з легкої атлетики), Ільчишин Марія (чемпіон України з вільної боротьби), жіноча баскетбольна команда 3х3 “ПНУ-Івано-Франківськ” (чемпіони Європи серед студентів).

IMG_2816

IMG_2853

IMG_2844

IMG_2835