Зареєструватися на ЄВІ/ЄФВВ у 2021 році

До уваги вступників у магістратуру у 2021 році!

Із 11 травня по 3 червня триватиме реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ.

Що для цього необхідно:

  1. Підготувати пакет документів:
  • заповнена заява-анкета з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка (переходите за посиланням, завантажуєте заяву-анкету, заповнюєте її розбірливо, скануєте/фотографуєте заповнену і підписану анкету і висилаєте її на електронну адресу факультету, на який плануєте поступати, або заносите її особисто у вказану аудиторію відбіркової комісії факультету з іншими документами із наведеного переліку);
  • документ, що посвідчує особу;
  • облікова картка платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);
  • довідка, видана за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (для осіб, які завершують навчання в поточному році, персональні дані яких не вносяться до Єдиної державної бази з питань освіти – переважно це випускники військових та духовних закаладів освіти) (студентам випускних курсів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника така довідка непотрібна);
  • документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулих роках);
  • фотокартка для документів (кольорова або чорно-біла) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;
  • медичний висновок за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих умов для складання ЄВІ/ЄВФФ).

2. Вислати скановані копії документів на адресу факультету, на який Ви маєте намір поступати (або занести документи особисто), адреси подані нижче.

У темі листа обов’язково зазначте прізвище, ім’я, по батькові, а в тексті листа – прізвище, ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків (за наявності).

Перш ніж надіслати лист, обов’язково перевірте правильність даних, які зазначили у заяві-анкеті.

  1. Отримайте скановану копію екзаменаційного листка.

Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.

У разі успішної реєстрації вам буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься у приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку ви виявите помилки, зверніться до приймальної комісії.

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії, або поштовим зв’язком, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.

Електронні адреси (та звичайні адреси) факультетів, які приймають документи для реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ (натиснути, щоб переглянути)

 

Якщо ж під час перевірки документів буде установлено, що особа не має права брати участь у конкурсному відборі, то на електронну адресу, із якої надійшли документи, представник приймальної комісії надішле повідомлення про відмову в реєстрації із зазначенням причини відмови.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру створюють інформаційну сторінку «Кабінет вступника», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Звертаємо увагу: вступні випробування проводитимуться в Києві та  в усіх обласних центрах країни (крім Донецька і Луганська). У Донецькій та Луганській областях працюватимуть пункти у Слов’янську, Маріуполі та Сєвєродонецьку. Для проведення ЄВІ з англійської мови додатково діятимуть пункти тестування у Білій Церкві, Кременчуку, Кривому Розі, Мелітополі та Умані.

Корисні посилання за темою:

Загальна інформація про ЄВІ/ЄФВВ

Опис процедури реєстрації на сайті УЦОЯО

Повна інформація про ЄВІ/ЄФВВ

Переглянути коротку відеоінструкцію

Переглянути інструкцію у форматі pdf