Студентська команда Університету із дзюдо – в числі кращих України!

З 23 по 25 квітня у Палаці студентського спорту Сумського державного університету відбулася XVI літня Універсіада з дзюдо. У змаганнях взяли участь більше 100  учасників та представники більше 20 закладів вищої освіти з різних областей. Також в Універсіаді брали участь і члени збірної України з дзюдо, які в даний час є студентами. За підсумками загальнокомандної першості серед закладів вищої освіти Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника зайняв третє загальнокомандне місце у змаганнях.

Команду ПНУ імені Василя Стефаника представляли: Софія Стасюк, вагова категорія 63 кг, 1 курс, факультет фізичного виховання і спорту; Андрій Лайщук, вагова категорія 60 кг, 4 курс, факультет фізичного виховання і спорту; Павло Білоган, вагова категорія 66 кг, 2 курс, економічний факультет; Тагір Магоммад, вагова категорія 66 кг, 3 курс, природничий факультет; Амір Магоммад, вагова категорія 73 кг, 2 курс, факультет фізичного виховання і спорту.

Вітаємо Університет та тренерів (Світлана Мальона, Сергій Курилюк) із успішним виступом команди студентів на рівні держави та бажаємо подальших звитяг!