Золота нагорода з міжнародного Турніру з Таеквон-До ІТФ

2 березня 2019 року в місті Дзержонюв (Республіка Польща) відбувся міжнародний турнір з Таеквон-До ІТФ”Polish open cup 2019″. У змаганнях взяли участь спортсмени з чотирьох країн Європи. Турнір зібрав понад 450 учасників віком від 10 років. До збірної України ввійшли спортсмени з 3 областей: Київської, Дніпровської та Івано-Франківської.

Змагання пройшли на високому рівні, щоб здобути призове місце спортсменам доводилося вигравати по 3-4 поєдинки.  Івано-Франківську область представляли 10 спортсменів команди “Danyshchuk team”.

У найпрестижніший категорії турніру “Masters” (формальні вправи-туль серед володарів чорних поясів ІV дану) виступив Голова Івано-Франківського обласного осередку всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До ІТФ, аспірант факультету фізичного виховання і спорту ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» Андрій Данищук, який у нелегкій боротьбі здобув золоту нагороду. Факультет вітає Андрія та бажає подальших звитяг на спортивній та науковій нивах!