Чемпіонат України з вільної боротьби: 2 золота і одне срібло

Скромність — моральна риса характеру, яка проявляється в тому, що людина не визнає за собою жодних виняткових чеснот чи особливих прав, добровільно підпорядковує себе вимогам громадської дисципліни, ставиться до всіх людей з повагою. Так дає визначення цій чесноті Вікіпедія…

А поряд із нами навчаються та тренуються молоді люди, які є винятково скромними… Це добре, що наполеглива праця приносить не тільки моральне задоволення, але і заслужене визнання, і ми не перестаємо радіти за наших вихованців, студентів, коли вони черговий раз привозять додому заслужені перемоги. Але є і інша думка: «скромність – це шлях у небуття». Тому сьогодні ми радіємо за наших студентів, але, хоча вже минув майже місяць від часу проведення Чемпіонату України, ми хочемо вкотре голосно повідомити: «Студенти факультету фізичного виховання і спорту – золоті та срібні медалісти Чемпіонату України»!

Отож, із 15 по 18 січня цього року у Хмельницькому відбувся Чемпіонат України з боротьби вільної серед чоловіків до 23 років та Чемпіонат України з боротьби вільної серед жінок. Четверо студентів факультету фізичного виховання і спорту взяли у ньому участь. І як результат – 2 золоті медалі, одна срібна та почесне 5-те місце. У ваговій категорії 61 кг перше місце виборов студент 3-го курсу Валентин Блясецький, срібло у цій ваговій категорії виборов студент-магістрант факультету Ярослав Гурський, у ваговій категорії 65 кг золото виборов студент 2-го курсу Ігор Никифорук, а почесне 5-те місце (далася взнаки недавня хвороба) завоював студент-магістрант Роман Гуцуляк.

Хочемо також відмітити, що 2 золота поїдуть на Покуття, у село Джурів, де відточують свою майстерність Валентин, Ігор та Роман.

Вітаємо наших хлопців та їх наставників-тренерів із високими нагородами загальнодержавного рівня та бажаємо їм подальших перемог!