Срібло на Чемпіонаті Європи!

30 липня в Римі стартував чемпіонат Європи з вільної боротьби серед юніорів У складі Національної збірної команди України до Італії в тому числі відбули наші студенти-першокурсники Андрій Джелеп (вагова категорія 57 кг) та Ігор Никифорук (вагова категорія 61 кг), що є вихованцями Івана Курилюка (Джурівська борцівська школа).

День 3-го серпня був максимально результативним для Андрія Джелепа. “Я таки дуже щасливий чоловік! Цей хлопець на протязі сьогоднішнього дня заставляв моє ( і усіх уболівальників вільної боротьби України ) серце завмирати і злітати на сьоме небо…” написав на своїй сторінці у Фейсбуку тренер Іван Курилюк. На шляху до фіналу Андрі Джелеп переміг борців із Словакії, Франції, Грузії. У півфінальном поєдинку Андрій здолав борця із Росії та забезпечив собі місце у фіналі.

На відео нижче – поєдинок Джелепа із Копиловим (Росія).

Проте у фінальному поєдинку, що виявися досить напруженим і складним, Андрію не вдалося здолати борця із Вірменії Харутюняна. Як результат – до України їде почасна нагорода – срібна медаль Чемпінату Європи з вільної боротьби серед юніорів!!!

Ми вітаємо Андрія і його тренера Івана Курилюка із заслуженою перемогою, щиро радіємо, що наші студенти-вихованці гідно представляють Україну на теренах Європи і впевнені, що цей поєдинок є стартовим для подальших “золотих перемог”!

 

Другий наш борець, Ігор Никифорук 5 серпня боротиметься за призове місце у своій ваговій категорії. “Тримаємо кулаки”, вболіваємо за Ігора і бажаємо йому повернутися додому із медаллю!

На фото (зліва направо) Роман Гуцуляк (МСМК), Ігор Никифорук (МСУ).