Факультет взяв участь у “Фестивалі науки”

У переддень святкування Дня університету, 13 травня Прикарпатським національним університетом  імені Василя Стефаника проводився «Науковий фестиваль», який вже став традицією. Жителі міста та гості мали змогу ознайомитися із усіма напрямками наукової та освітньої роботи університету. У рамках програми фестивалю відбулися презентації інститутів та факультетів університету. Факультет фізичного виховання і спорту також використав нагоду представити основні напрямки свої роботи, як у науковій, так і в освітній діяльності. Було презентовано три спеціальності – Фізична терапія, ерготерапія, Фізична культура і спорт, Середня освіта (фізична культура).

Викладачами та студентами факультету були проведені майстер-класи із популярних видів спорту, усі бажаючі мали змогу повпрявлятися в дартсі , гирьовому спорті, настільному тенісі. Студенти та викладачі спеціальності Фізична терапія та ерготерапія представляючи зміст спеціальності також проводили усім бажаючим визначення масо-зростового індексу, проводили вимірювання артеріального тиску, давали рекомендації щодо корекції харчування та способу життя.

У ході фестивалю викладачами факультету також проводилася профорієнтаційна робота, розповсюджувалися рекламні та інформаційні матеріали про діяльність факультету.