Золото “Чорного моря” – працею наших борців!

11-12 травня в Одесі відбувся Міжнародний турнір з вільної боротьби серед чоловіків «Чорне море». Івано-Франківську область на цьому турнірі представляли 4 борці, два з яких є студентами факультету фізичного виховання і спорту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника – Роман Гуцуляк (вагова категорія 57 кг) та Іван Білейчук (вагова категорія 61 кг). Ще один студент нашого факультету виступав за Львівську область – Ярослав Гурський.

   
Іван Білейчук Роман Гуцуляк Ярослав Гурський

Роман Гуцуляк дійшовши до півфіналу, поступився борцю з Києва (Маркович Тарас). А у фіналі зійшлися два найкращі борці – представник Івано-Франківської області та представник Львівської області – Іван Білейчук та Ярослав Гурський, і обидва студенти нашого факультету!

Золото виборов представник Джурівської школи (тренер – Іван Курилюк) – Іван Білейчук. «Одеські килими були фартовими для Івана, у ваговій категоріі 61 кг він «розібрався» з усіма суперниками і до Джурова іде золото. Мужчина!» – написав на своїй сторінці у Фейсбук тренер Івана Білейчука Іван Курилюк.

Вітаємо наших хлопців із заслуженими здобутками, Івана – із заробленим золотом, а їх тренерів із гідною винагородою вкладеної праці. Успіхів Вам у подальшому!

Подивитися результати на офіційному сайті