Викладачі факультету пропагують здоровий спосіб життя

Викладачі та студенти факультету фізичного виховання і спорту розпочали серію уроків з тенісу для школярів міста. Такі заняття дають чудову можливість вже з раннього віку розвивати гнучкість тіла, інтуіцію та завзятість. У розмові з батьками та учнями, фахівці факультету наголошують на перевагах занять тенісом, що також включають сприяння розвитку спритності та швидкості реакції, поліпшенню координації та роботи дихальної, серцево-судинної систем, постійному тренуванню м’язового корсету та підтримці тіла в тонусі.

З ініціативи факультету фізичного виховання і спорту та за підтримки “Time2Play Tennis school” для дітей молодшого шкільного віку в школах міста Івано-Франківська почала діяти програма ознайомчих уроків з тенісу в межах якої буде проведена серія уроків з тенісу у школах міста. Фахівці факультету спрямовують заняття на популяризацію здорового способу життя підростаючого покоління, актуалізацію тенісу як одного з універсальних видів спорту, що дає змогу підтримувати і покращувати рівень здоров’я школярів, залучати їх до занять фізичною культурою і спортом, до ведення здорового способу життя.

Заходи, що проводяться факультетом, мають виражений професійно орієнтований характер та спрямовані на популяризацію факультету фізичного виховання в регіоні.